SJB Arena
9 oktober 2022
13:30

Referat: Eds FF Lag 2 - Bengtsfors IF

Det blev delad pott i mötet mot Eds FF U under söndagen. Vi skapade tillräckligt med chanser för att kunna ha vunnit matchen, men ibland vill inte bollen in. Var det inte ribban så var det målvakten Thindra Martinsson Blom som stod ivägen.
Matchen var jämn spelmässigt och chansmässigt under första halvleken, alla mål som gjorde kom efter fasta situationer.
Ed tog ledningen i den 16 minuten på en hörna, vi vinner förstabollen, men Eds Karmela Kavaliauskaite vinner andrabollen och skjuter den i mål, 1-0. Vi kommer tillbaka och i den 7 minuten får vi en hörna som Ebba slår, en hemmaspelare är först på bollen och styr den in i eget mål,1-1. I den 27 minuten får vi en frispark mot Eds planhalva, Lina slåt den och den går mot målvakten, Ebba är påpassligt framme stöter in bollen när målvakten lämnat en retur,1-2. Strax innan pausvilan så får Ed en hörna som Johanna Berg skruvar in i direkt i mål, 2-2. Den andra halvleken är jämn till en början men allt eftersom så tar vi över matchen och har en nick i ribbans underkant och ett par riktigt bra lägen att göra 2-3, men Thindra Martinsson Blom i Eds målet ville annat. Matchen slutar 2-2, en poäng får vi med oss hem.
Då Åsebro IF vann sin match mot Tösse IF med 2-1 vilket betyder att de har nu andraplatsen i serien inför den sista omgången, kul att vi har chansen att komma tvåa om vi gör en bra prestation i sista matchen nu på lördag, matchen börjar kl 13.30 och spelas på Långevi IP mot Tösse IF. Välkomna! Forza BIF!!